企業情報 発表論文リスト
研究情報
発表論文リスト
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発表年 |
カテゴリー |
タイトル |
共同研究先 |
雑誌 |
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2025 |
豆乳 |
Continuous high-soy protein soymilk intake affects ordinary walking speed in the Japanese pre-frail and frail elderly:a randomized controlled trial |
国立医療長寿研究センター |
BMC Geriatrics |
| 豆乳 |
通所リハビリテーション利用の高齢者に対する豆乳摂取および運動介入によるフレイル予防効果の検討 |
関東学院大学 |
日本在宅栄養管理学会誌 |
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発表年 |
カテゴリー |
タイトル |
共同研究先 |
雑誌 |
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2022 |
発酵豆乳 |
Soymilk-fermented with Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L improves immune-health in pigs |
東北大学、宮城大学 |
Beneficial Microbes |
| 豆乳 |
A Crossover Study on the Effects of Continuous Soymilk Intake on Lipid Metabolism and Glucose Metabolism in Vietnamese - Lipid Metabolism Improving Effect – |
九州女子大学 |
Asian Journal of Dietetics |
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発表年 |
カテゴリー |
タイトル |
共同研究先 |
雑誌 |
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2021 |
発酵豆乳 |
乳酸菌Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L により発酵させた発酵豆乳の摂取が便秘傾向の健康成人における便通および腸内細菌叢に及ぼす影響―ランダム化プラセボ対照二重盲検並行群間試験― |
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薬理と治療 |
| 発酵おから |
Immunobiotic Feed Developed with Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L and the Soymilk By-Product Okara Improves Health and Growth Performance in Pigs |
東北大学、宮城大学 |
Microorganisms |
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発表年 |
カテゴリー |
タイトル |
共同研究先 |
雑誌 |
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2020 |
豆乳 |
Effect of Two-step Heat Treatment Processes on the Formation of Protein Particles and Oil Droplets in Soymilk |
静岡県立大学 |
Food Science and Technology Research |