企業情報 発表論文リスト

研究情報

発表論文リスト

発表年

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タイトル

共同研究先

雑誌

2025

豆乳

Continuous high-soy protein soymilk intake affects ordinary walking speed in the Japanese pre-frail and frail elderly:a randomized controlled trial

国立医療長寿研究センター

BMC Geriatrics

豆乳

通所リハビリテーション利用の高齢者に対する豆乳摂取および運動介入によるフレイル予防効果の検討

関東学院大学

日本在宅栄養管理学会誌

発表年

カテゴリー

タイトル

共同研究先

雑誌

2022

発酵豆乳

Soymilk-fermented with Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L improves immune-health in pigs

東北大学、宮城大学

Beneficial Microbes

豆乳

A Crossover Study on the Effects of Continuous Soymilk Intake on Lipid Metabolism and Glucose Metabolism in Vietnamese - Lipid Metabolism Improving Effect –

九州女子大学

Asian Journal of Dietetics

発表年

カテゴリー

タイトル

共同研究先

雑誌

2021

発酵豆乳

乳酸菌Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L により発酵させた発酵豆乳の摂取が便秘傾向の健康成人における便通および腸内細菌叢に及ぼす影響―ランダム化プラセボ対照二重盲検並行群間試験―

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薬理と治療

発酵おから

Immunobiotic Feed Developed with Lactobacillus delbrueckii subsp. delbrueckii TUA4408L and the Soymilk By-Product Okara Improves Health and Growth Performance in Pigs

東北大学、宮城大学

Microorganisms

発表年

カテゴリー

タイトル

共同研究先

雑誌

2020

豆乳

Effect of Two-step Heat Treatment Processes on the Formation of Protein Particles and Oil Droplets in Soymilk

静岡県立大学

Food Science and Technology Research